Yoga, massages en meer

Wat ik doe

01.

Yoga

In de moderne yoga ligt de nadruk op beweeg- en houdingsoefeningen en het doel is ontspanning van lichaam en geest.

De yogalessen die ik geef bij het Body en mind centrum zijn Ashtanga, Yinyang en Yin yoga. Neem een kijkje op de site voor meer informatie of om daar een les te boeken.

02.

Massage

Het lichaam heeft zoveel te vertellen. Leuke, maar ook minder leuke ervaringen uit het leven, die bepalen hoe we ons gedragen. Om het te ‘helen’ zou u alles moeten omarmen in het nu. Ook wil ik u leren naar uw lichaam te luisteren. Ik begeleid u hierin op een subtiele, begripvolle manier. Via de site van Klein massage kunt u een afspraak boeken.

03.

Holistische Coaching

Het woord ‘healing’ betekent letterlijk ‘heling’, ‘genezing’. Velen denken hierbij direct aan fysieke genezing, maar er is ook genezing mogelijk op mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Healing is een holistische behandelwijze: voor heling op alle niveaus is het noodzakelijk op zoek te gaan naar de bron van de disbalans en daarvandaan terug te werken. De healing sessies worden gegeven bij het Body en Mind centrum.

04.

Volle maan ceremonie

LAAT JIJ JE BETOVEREN DOOR DE MAGIE VAN DE VOLLE MAAN?

Er zijn genoeg verhalen over de kracht van volle maan, mensen slapen slechter, zijn emotioneler, staan meer open en noem het maar op. Ik hou van de maan in zijn volle schoonheid en zeker van de kracht van volle maan.

Elke maand is er een ceremonie te volgen bij het Body en Mind centrum.

05.

Meditatie

Niet voor niets wordt de adem in veel tradities beschouwd als de bron van onze levensenergie: als we stoppen met ademhalen, gaan we dood. Simpel. Maar de ademhaling is meer dan alleen een noodzakelijke uitwisseling van gassen. Sluit eens uw ogen en adem een aantal keer bewust in en uit. Grote kans dat u heel even, al is het maar een seconde, één was met uw ademhaling en nergens anders aan dacht. Het begin van meditatie.
06.

Prive lessen

Voor veel mensen is de drempel hoog om te starten met yoga. Daarom bied ik yogalessen op locatie aan. Door deze werkwijze kan ik iedereen de aandacht en begeleiding geven die nodig is. Het enige wat je nodig hebt is een (yoga)mat en gemakkelijk zittende kleding.

07.

Reiki Behandeling

HERSTEL DE INNERLIJKE BALANS EN LAAT DE LIEFDE WEER STROMEN

Reiki is een holistische behandelmethode uit Japan en betekent letterlijk: universele (rei) levensenergie (ki). Reiki gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. We hebben dit vermogen allemaal in ons aanwezig.